Kremowe Parmezanowo-Czosnkowe Skrzydełka Z Kurczaka
Kremowe Parmezanowo-czosnkowe skrzydełka z kurczaka to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos alfredo, sól koszerna, czosnek żarówki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Parmezanowo-Czosnkowe Skrzydełka Z Kurczaka, Pieczone Parmezan Czosnek Skrzydełka Kurczaka, oraz Skrzydełka z kurczaka w sosie Parmezanowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia cookie arkusz z boku z folii ciężkich; spray z gotowania sprayu.
Aby upiec czosnek: ostrożnie obierz papierową skórę z cebulki czosnku, pozostawiając wystarczająco dużo, aby trzymać ząbki czosnku razem.
Wytnij 1/4 do 1/2 cala od góry żarówki, aby odsłonić goździki.
Miejsce wyciąć bok do góry na 12-calowy kwadrat folii.
Cebulkę skropić 2 łyżeczkami oleju. Zawiń bezpiecznie w folię.
Umieść w płytce ciasta lub płytkiej patelni do pieczenia.
W 1-galonowej plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj 1 łyżkę oleju, sól, pieprz i kurczaka. Uszczelnij torebkę; wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść talerz ciasta z czosnkiem owiniętym folią w piekarniku na Dolnym stojaku.
Umieść kurczaka na prześcieradle.
Piec odkryte 30 minut; włączyć kurczaka.
Piec czosnek około 15 minut dłużej lub do momentu, gdy czosnek będzie miękki po przekłuciu wykałaczką lub widelcem. Lekko schłodzić.
Piec kurczaka 5 do 15 minut dłużej lub do złotego koloru i sok z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (co najmniej 74°).
Delikatnie wycisnąć miękki czosnek z goździków i wcisnąć połowę czosnku przez prasę do garnka 1-quart. Zachowaj pozostały czosnek do innego użycia. Ubić w sosie Alfredo i skórce cytrynowej trzepaczką; delikatnie podgrzać na średnim ogniu 5 minut, często mieszając.
Zdjąć z ognia; odstawić. Wrzucić kurczaka z połową sosu.
Podawać na ciepło z pozostałym sosem do zanurzenia.