Kremowe Naleśniki Rabarbarowe
Kremowe naleśniki rabarbarowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis zawiera 5 porcji z 652 kalorii, 11g białka, oraz 35g tłuszczu każdy. Za 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką mielony cynamon, masło, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Rabarbarowo-Pomarańczowe, Naleśniki Z Rabarbarem Truskawkowym, oraz Słodkie Naleśniki Rabarbarowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka, mleko, roztopione masło, cukier i sól. Ubij mąkę, aż będzie gładka; odstawić na 30 minut.
Rozpuść 1/2 łyżeczki masła w 8-calowym. patelnia nieprzywierająca.
Wlej 1/4 szklanki ciasta na środek patelni; podnieś i obróć patelnię, aby przykryć dno. Gotuj, aż lekko się zrumieni; odwróć i zrumień drugą stronę.
Wyjmij na ruszt; przykryj ręcznikiem papierowym. Powtórz z pozostałym ciastem, dodając masło na patelnię w razie potrzeby.
W międzyczasie na sos połącz cukier, skrobię kukurydzianą i cynamon w rondelku. Dodaj rabarbar. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia, a rabarbar zmięknie.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Do nadzienia w misce ubij serek śmietankowy i 1/4 szklanki sosu rabarbarowego na gładką i kremową konsystencję.
Umieść zaokrągloną łyżkę stołową na każdej naleśniku; złóż ponownie na pół i na pół, tworząc trójkąt. Pył z cukrem cukierniczym.
Podawać z pozostałym sosem.