Kremowe linguine z owocami morza

Kremowe linguine z owocami morza
Kremowe Linguine z owocami morza zajmuje około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 33 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 428 kalorii. Za 3,1 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cebulę, sól, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 57% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Seafood Linguine, Seafood Linguine i Linguine with Mixed Seafood.

Instrukcje

1
Ugotuj linguine zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W międzyczasie w małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i mleko na gładką masę; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą podsmaż cebulę i czosnek na oleju, aż będą miękkie. Dodaj krewetki, przegrzebki i wino lub bulion. Gotuj bez przykrycia przez 3-5 minut lub do momentu, aż krewetki zmienią kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wymieszaj mieszaninę mleka i dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszaj 1/4 szklanki parmezanu, pietruszki, bazylii, soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Odcedź linguine; na wierzchu połóż mieszankę owoców morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn