Kremowe Lato Slaw
Kremowe Lato Slaw jest bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 107 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli koszernej, groszek cukrowy, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lato Slaw, Pikantne Lato Slaw, oraz Lato Squash Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć maślankę, majonez i sok z cytryny w małej misce; doprawić solą i pieprzem i ubijać do połączenia. Odstawić SOS maślany na bok.
Używając obieraczki do warzyw, obierz łodygi brokułów, jeśli skóra jest gruba. Połówki brokułów wzdłuż, następnie cienko pokroić w poprzek, zaczynając od korony. W dużej misce wrzucić brokuły, kapustę, szalotki, groszek cukrowy, 2 łyżki szczypiorku i zarezerwowany SOS maślany; doprawić solą i pieprzem.
Slaw podawać z pozostałymi 2 łyżkami szczypiorku.
DO AHEAD: Slaw może być wykonany 6 godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.