Kremowe krewetki szafranowe z Gnocchi i karmelizowaną cebulą

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kremowy Szafran krewetki z Gnocchi i karmelizowanej cebuli spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 299 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać sól, brązowy cukier, szafran, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 206 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Spróbuj Kremowy Dip Z Bakłażanem I Karmelizowaną Cebulą, Kremowa Zupa Karmelizowana-Cebulowa, oraz Kremowy Karmelizowany Dip Z Cebulą I Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę, pieczarki i brązowy cukier. Gotować i mieszać, aż cebula gotuje się do głębokiego brązowego koloru, o 10 protokół.
Usuń karmelizowaną cebulę i odstaw na bok.
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj gnocchi i wróć do wrzenia. Gotować, aż gnocchi unosi się do góry, o 3 protokół; odcedzić, i zachować ciepło.
Umieść patelnię na średnim ogniu, i mieszać w krewetki. Gotować i mieszać, aż krewetki stały różowy Na zewnątrz i nie są już półprzezroczyste w centrum, o 5 protokół.
Dodaj karmelizowaną cebulę, śmietanę, paprykę i szafran. Gotować i mieszać, aż mieszanina zacznie się gotować, a następnie delikatnie złożyć gotowane gnocchi, a następnie doprawić do smaku solą.
Wlać gnocchi do naczynia i posypać posiekaną bazylią i parmezanem do podania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.