Kremowe Jajka Zapiekane

Kremowe Jajka Zapiekane
Creamy Deviled Eggs is a bezglutenowe, pierwotne, wegetariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz serek śmietankowy, ogórek koperkowy, sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Kremowe Jajka Zapiekane, oraz Kremowe Jajka Zapiekane.

Instrukcje

1
Umieścić jajka w dużym rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Jajka pokroić na pół wzdłuż i usunąć żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
4
Żółtka umieścić w średniej misce. Mash wraz z sosem sałatkowym w stylu ranczo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Ranch DressingRanch Dressing
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszać z serem śmietankowym, następnie cebulę i ogórek koperkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ogórki KoperkoweOgórki Koperkowe
CebulaCebula
6
Obficie napełnij wydrążone białka mieszanką żółtkową. Schłodzić w lodówce do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn