Kremowe Jajka Deviled

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj kremowych diabelskich jajek. Ten przepis zawiera 36 porcji z 146 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powie, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś serek śmietankowy, majonez, jajka na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Parsi Deviled Eggs-inspirowane Indianami deviled eggs zawierają kolendrę, sok z limonki i miód, aby były pyszne, Kremowe Jajka Deviled, oraz Creamy Cajun Deviled Eggs dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój jajka wzdłuż na pół; usuń żółtka i odłóż żółtka i białka na bok.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodaj majonez, smak, musztardę, sól, pieprz i zarezerwowane żółtka; dobrze wymieszaj. Rzeczy lub rury do białek jaj.
Udekoruj papryką i natką pietruszki. Wstaw do lodówki na kilka godzin przed podaniem.