Kremowe Jabłko-Rodzynki
Kremowe Jabłko-rodzynki wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mielonego cynamonu, śmietany, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kremowa Płatki Owsiane Jabłkowo-Rodzynkowe, Kremowa owsianka jogurtowa z kompot jabłkowo-rodzynkowym, oraz Suszona wiśnia i złote rodzynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, rozpuść masło na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodać jabłka; gotować 15 minut lub do miękkości i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z brązowym cukrem, rodzynkami, cynamonem i gałką muszkatołową; gotować 1 minutę lub aż cukier się roztopi.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Połącz serek śmietankowy z 4 kolejnymi składnikami (przez białko jaja), mieszając trzepaczką aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie złożyć do schłodzonej mieszaniny jabłek.
Pracując z 1 kółkiem ciasta z serem słodkim na raz, Usuń plastikową folię z ciasta.
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni. Łyżka około 3 łyżki mieszanki jabłek do środka koła. Złożyć ciasto na nadzieniu i nacisnąć krawędzie wraz z widelcem lub palcami do uszczelnienia.
Umieścić obrót na dużej blasze do pieczenia pokrytej pergaminem. Powtórz procedurę z pozostałymi krążkami ciasta z serem słodkim i pozostałą mieszanką jabłkową. Zamrozić 30 minut.
Wyjmij obroty z zamrażarki. Szczyt każdego obrotu przebić widelcem.
Umieść blachę do pieczenia na Dolnym stojaku w piekarniku.
Piec w 425 przez 19 minut lub aż brzegi są lekko rumiane i nadzienie jest bąbelkowe. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Aby przygotować glazurę, połącz cukier puder i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Mżawka glazury na obrotach.