Kremowe Gnocchi
Kremowe Gnocchi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 24 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 35. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz liście bazylii, parmezan, gnocchi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowy BLT Gnocchi, Kremowe Gnocchi, oraz Kremowe Gnocchi Grzybowe.
Instrukcje
Gotować gnocchi zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 2 min.
Dodać pieczarki, cebulę i czosnek; gotować i mieszać 5 do 6 min. albo aż warzywa będą miękkie.
Dodać Neufchatel i bulion; gotować 2 do 3 min. lub dopóki Neufchatel nie stopi się, ciągle mieszając.
Dodaj do sosu na patelni z pieprzem; mieszać delikatnie równomiernie płaszcz makaron. Gotować 2 do 3 min. lub aż do ogrzania, stale mieszając. Wymieszać z bazylią.
Podawać posypane parmezanem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Gnocchi bardzo dobrze współpracuje z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.