Kremowe Fondue Z Rozdrobnionej Wołowiny
Kremowe rozdrobnione Fondue wołowe to dodatek, który serwuje 32. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 101 kalorii. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka zielonej cebuli, serka śmietankowego, chleba i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie wspaniałe. Śmietana Rozdrobniona Wołowina, Rozdrobniona wołowina na grzance, oraz Śmietana Rozdrobniona Wołowina są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu podgrzej mleko i serek śmietankowy na średnim ogniu; mieszaj do uzyskania gładkości. Dodaj wołowinę, cebulę i musztardę; podgrzej.
Przenieś do garnka do fondue lub 1-1/2-qt. Wolnowar; utrzymuj ciepło.
Podawać z kostkami chleba.