Kremowe rozdrobnione Fondue wołowe to dodatek, który serwuje 32. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 101 kalorii. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka zielonej cebuli, serka śmietankowego, chleba i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie wspaniałe. Śmietana Rozdrobniona Wołowina, Rozdrobniona wołowina na grzance, oraz Śmietana Rozdrobniona Wołowina są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podgrzej mleko i serek śmietankowy na średnim ogniu; mieszaj do uzyskania gładkości. Dodaj wołowinę, cebulę i musztardę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Przenieś do garnka do fondue lub 1-1/2-qt. Wolnowar; utrzymuj ciepło.