Kremowe Enchiladas Z Kurczaka
Kremowe Enchiladas z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 64G białka, 90 g tłuszczu, oraz w sumie 1263 kalorii. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kremowe Enchiladas Z Kurczaka, Kremowe Enchiladas Z Kurczaka, oraz Kremowe Enchiladas Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, i saute 5 protokół.
Dodaj zielone chiles; saute 1 minutę. Wymieszać z serem śmietankowym i kurczakiem; gotować, ciągle mieszając, aż topi się ser śmietankowy.
Łyżka 2 do 3 łyżki mieszanki kurczaka dół środka każdej tortilli.
Roll up tortille, i miejsce, szew stronie w dół, w lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Posypać serem Monterey Jack i skropić śmietaną.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.