Kremowe Empanadas Kukurydzy: Humitas

Kremowe Empanadas Kukurydzy: Humitas
Creamy Corn Empanadas: Humitas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 250 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, olej canolan, kukurydza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Humitas (Argentyński Pudding Kukurydziany), Słodka Kukurydza Humitas Przepis, oraz Ekwadorski Humitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać mąkę i gotować, aż będzie gładka i bąbelkowa, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3
Dodawać mleko powoli, stale ubijając. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, stale mieszając, zwracając szczególną uwagę na rogach rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać paprykę i sól i pieprz, do smaku. Wymieszaj kukurydzę i pietruszkę, wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Zeskrobać nadzienie do miski i całkowicie ostudzić przed napełnieniem opakowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Kształt: zwilżyć brzegi 1 opakowania empanada opuszkami palców zanurzonymi w ciepłej wodzie. Wyśrodkuj obfite 1/3 szklanki nadzienia na opakowaniu. Połącz boki owijki, aby spotkać się nad nadzieniem i uszczypnij boki, aby uszczelnić i utworzyć kształt półksiężyca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
6
Połóż półksiężyc płasko na powierzchni roboczej. Pracy można sposób wokół krawędzi, przynosząc około 1/2-cala dolnej warstwy ciasta w górę i nad górną warstwą, aby Mini-plisa. Naciśnij, jak idziesz do uszczelnienia plis. Jeśli nie chcesz zadzierać z zaciskaniem, po prostu uszczelnij krawędzie końcówkami palców widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1
Wlać wystarczająco dużo oleju roślinnego lub rzepakowego do dużej ciężkiej patelni, aby wypełnić około 3/4 cala po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Ciepło na średnim ogniu, aż końcówka uchwytu drewnianej łyżki zanurzone w oleju daje żywy skwierczeć, o 375 stopni F. ostrożnie wsunąć tyle empanadas do oleju, jak będzie pasować bez tłoku. Gotować, aż ciasto jest lekko rumiane, o 3 protokół. Ostrożnie obróć i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Przed podaniem krótko odcedzić na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałymi empanadas.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4
Uwaga: aby upiec empanadas, Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem, lub użyć nonstick blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Piec, aż empanadas są światło złoty brąz, o 25 protokół. Ostudzić kilka minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn