Kremowe Empanadas Kukurydzy: Humitas

Kremowe Empanadas Kukurydzy: Humitas
Creamy Corn Empanadas: Humitas może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 250 kalorii, 3G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, olej canolan, kukurydza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Humitas (Argentyński Pudding Kukurydziany), Słodka Kukurydza Humitas Przepis, oraz Ekwadorski Humitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać mąkę i gotować, aż będzie gładka i bąbelkowa, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3
Dodawać mleko powoli, stale ubijając. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, stale mieszając, zwracając szczególną uwagę na rogach rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodać paprykę i sól i pieprz, do smaku. Wymieszaj kukurydzę i pietruszkę, wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Zeskrobać nadzienie do miski i całkowicie ostudzić przed napełnieniem opakowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Kształt: zwilżyć brzegi 1 opakowania empanada opuszkami palców zanurzonymi w ciepłej wodzie. Wyśrodkuj obfite 1/3 szklanki nadzienia na opakowaniu. Połącz boki owijki, aby spotkać się nad nadzieniem i uszczypnij boki, aby uszczelnić i utworzyć kształt półksiężyca.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Połóż półksiężyc płasko na powierzchni roboczej. Pracy można sposób wokół krawędzi, przynosząc około 1/2-cala dolnej warstwy ciasta w górę i nad górną warstwą, aby Mini-plisa. Naciśnij, jak idziesz do uszczelnienia plis. Jeśli nie chcesz zadzierać z zaciskaniem, po prostu uszczelnij krawędzie końcówkami palców widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Wlać wystarczająco dużo oleju roślinnego lub rzepakowego do dużej ciężkiej patelni, aby wypełnić około 3/4 cala po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Ciepło na średnim ogniu, aż końcówka uchwytu drewnianej łyżki zanurzone w oleju daje żywy skwierczeć, o 375 stopni F. ostrożnie wsunąć tyle empanadas do oleju, jak będzie pasować bez tłoku. Gotować, aż ciasto jest lekko rumiane, o 3 protokół. Ostrożnie obróć i powtórz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Przed podaniem krótko odcedzić na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałymi empanadas.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Uwaga: aby upiec empanadas, Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia blachy do pieczenia z pergaminem, lub użyć nonstick blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec, aż empanadas są światło złoty brąz, o 25 protokół. Ostudzić kilka minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn