Kremowe Ciasto Z Wołowiną
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, ser cheddar, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Turcja BBQ Fold, Jesienny Poranek Składany, oraz Reuben Fold-Overs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji; Rozgrzej piekarnik do 191°. spryskaj 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić.
Wymieszać zupę, warzywa i ketchup do mieszanki wołowiny. Gotować 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania.
Tymczasem, w średniej misce, mieszać Bisquick wymieszać i wrzącej wody do miękkiego ciasta formy. Na powierzchni posypanej mieszanką Bisquick, delikatnie rozwałkuj ciasto, aby pokryć mieszanką. Uformuj ciasto w kulkę; zagniataj około 5 razy lub do uzyskania gładkości.
Rozwałkuj ciasto na 14-calową rundę; umieść na patelni do pizzy.
Łyżka mieszanki wołowiny na ciasto w ciągu 2 cali od krawędzi. Fold krawędzi ciasta się na mieszaninie wołowiny.
Piec 24 do 27 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Top z serem.
Piec od 3 do 4 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.