Kremowe Ciasto Brzoskwiniowe
Kremowe ciasto brzoskwiniowe może być po prostu bez nabiału przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 14g tłuszczu i w sumie 278 kalorii. Mieszanka lodów waniliowych, brzoskwiń i/lub mięty opcjonalnie, pomarańczowa żelatyna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kremowe Ciasto Brzoskwiniowe, Zamrażarka nadzienie do ciasta brzoskwiniowego i metoda zamrażania ciasta, oraz Przepis na ciasto brzoskwiniowe (ciasto kratowe).
Instrukcje
W dużej misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie; mieszaj lody, aż się rozpuszczą i będą gładkie.
Dodaj bitą polewę. Złożyć brzoskwinie.
Wlać do skorupy ciasta. Schłodź do jędrności, około 3 godzin.
W razie potrzeby udekoruj brzoskwiniami i/lub listkami mięty.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto działa naprawdę dobrze z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. McFadden Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![McFadden Late Harvest Riesling]()
McFadden Late Harvest Riesling
Późne zbiory i błogosławiony Botrytis, jak Château d ' Yquem, to wzniosłe doświadczenie. MIODOWA morela spotyka pieczoną szarlotkę w szklance. Po prostu jest to najlepsze wino deserowe, które skosztujesz, nawet za podwójną cenę, w swoim życiu.