Kremowa Zupa Ziemniaczana Slow Cooker

Kremowa Zupa Ziemniaczana Slow Cooker
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj kremowej zupy ziemniaczanej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.33 za porcję. Mieszanka selera, soli, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 316 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa Ziemniaczana Kremowa Wolno Gotowana, Slow Cooker Kremowa Zupa Ziemniaczana, oraz Kremowa zupa z kurczaka i ziemniaków.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki, seler, cebulę, wywar z kurczaka i pietruszkę w powolnej kuchence. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Ustaw kuchenkę na wysokim, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Mąkę z mlekiem ubić w misce na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do wolnej kuchenki i mieszać do zgęstnienia. Gotować na wysokiej jeszcze przez 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Ziemniaki rozgnieść w wolnej kuchence do żądanej grubości i konsystencji; wymieszać z twarogiem i gotowaną szynką. Gotuj zupę na wolnym ogniu, aż ser topi się, zupa jest gęsta i kremowa, a szynka jest podgrzewana przez, 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SzynkaSzynka
ZiemniakZiemniak
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn