Zupa z zielonej fasolki w kremie wymaga około 1 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 359 kalorii . Za 2,42 USD za porcję otrzymujesz danie główne dla 8 osób. Jest idealne na zimę . 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i kup śmietanę, ziemniaki, pieprz mielony i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 71% . Ta ocena jest całkiem dobra. Wypróbuj Świeżą sałatkę z zielonej fasolki i pomidorów z kremowym dressingiem czosnkowym , Zupę mojej siostry: Kremową zupę z dyni curry i kalafiora oraz Sałatkę z zielonej fasolki z migdałami, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Włóż wodę, szynkę, zieloną fasolkę, ziemniaki i cebulę do dużego rondla lub garnka do zupy, doprowadź do wrzenia i zmniejsz ogień do średnio-niskiego. Gotuj na wolnym ogniu, aż szynka i warzywa będą bardzo miękkie, około 45 minut. Zdejmij nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Słonina Wieprzowa
2
Wlać śmietanę, doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.