Kremowy pieczony czosnek i kalafior zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.1 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. 163 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowy olej, wodę, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa Zupa Z Pieczonego Czosnku Z Kalafiorem I Świeżymi Ziołami, Kremowa Zupa Kalafiorowo-Czosnkowa, oraz Kremowa Zupa Z Pieczonego Kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Kalafior pokroić na poszczególne różyczki. Wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3
Przełożyć na wyłożoną folią blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
4
Posypać lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
5
Odetnij wierzch od główki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Skropić oliwą z oliwek i owinąć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
7
Umieścić zawinięty czosnek na blasze do pieczenia. Piecz kalafior i czosnek w temperaturze 400 stopni F przez 15-20 minut. Gdy kalafior będzie delikatny i złocisty wyjąć z piekarnika. Czosnek będzie musiał piec w sumie około 25-30 minut. Możesz go usunąć, aby sprawdzić jego postęp w razie potrzeby - powinien pachnieć pachnąco, ale nie surowo, być złoty i delikatny.W międzyczasie rozgrzej masło w żeliwnym piecu holenderskim lub średniej wielkości garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Dodaj cebulę, seler i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Saute na średnim ogniu przez około 10 minut.
10
Ubij sól, pieprz, paprykę, tymianek i mąkę i gotuj jeszcze przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
11
Dodać wino i wodę, ubijając do połączenia z mieszaniną mąki. Następnie powoli dodawać 2 szklanki bulionu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Dodać liść laurowy i prażone ząbki czosnku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
13
Dodać kalafior i dusić dodatkowe 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
14
Usunąć liść laurowy. Pracując partiami, dodaj zupę do blendera lub robota kuchennego i zmiksuj, aż puree i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
15
Dodać dodatkowy bulion w trakcie lub po wymieszaniu, aby uzyskać pożądaną konsystencję. Po zakończeniu wszystkich partii, wróć do puli. Wymieszać pół na pół i natkę pietruszki. Gotować, aż tylko podgrzane przez. Dostosuj sól i pieprz do smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pół Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
16
Podawać natychmiast, posypane boczkiem i mżawka oliwy z oliwek lub truflowej i bok chleba do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Truflowy
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego