Kremowa zupa z kurczaka i dzikiego ryżu może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 484 kalorie, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1321 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, seler, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa zupa z kurczaka i dzikiego ryżu, Kremowa zupa z kurczaka i dzikiego ryżu, oraz Creamy Chicken ' n ' Wild Rice Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować pierś z kurczaka-i gotowane Moje na patelni z odrobiną oliwy z oliwek, aż gotowane thru (o 4-5 min z każdej strony), usunięte z patelni i rozdrobnione nożem i widelcem. ** Można również użyć kurczaka rotisserie, wystarczy wyciągnąć kurczaka z kości. Odstawić ugotowanego kurczaka. W dużym garnku na średnim ogniu saute ząbki czosnku w oliwie z oliwek, następnie dodać marchew i seler i saute przez kilka minut, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Gotowany
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina Wieprzowa
2
Dodać bulion, wodę i kurczaka. Doprowadzić tylko do wrzenia, a następnie wymieszać z ryżem, rezerwując pakiet przypraw. Przykryć i zdjąć z ognia. W małej misce, połączyć sól, pieprz i mąkę. W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszać zawartość opakowania przyprawowego, aż mieszanina będzie bąbelkowa. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, a następnie wymieszaj mieszankę mąki drewnianą łyżką przez łyżki stołowe, aż będzie gęsta, tworząc zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją