Kremowa zupa z kapusty i Podwójnego wędzonego boczku

Kremowa zupa z kapusty i Podwójnego wędzonego boczku to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 12186 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chuda I Kremowa Zupa Z Pora Z Wędzonym Boczkiem Applewood, Szparagi i Podwójny boczek wędzony Popover, oraz Brukselka z kasztanami i Podwójnie wędzonym boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym sosie patelni na średnim ogniu dodać kiełbasę i gotować aż gotowane, o 7-10 protokół, rozbijając go jak idziesz i odstawić.
Dodać boczek do tej samej patelni i gotować, aż tłuszcz renderuje, około 7-10 minut i odstawić na bok rezerwując 1 łyżkę tłuszczu na patelni.
Dodaj cebulę, marchew i seler i saute do miękkości, o 10-15 protokół.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o minutę.Puree połowę fasoli w robocie kuchennym z niektórych bulionu kurczaka.
Dodać bulion z kurczaka, kiełbasę, boczek, fasolę, puree fasolowe, kapustę, oregano i liść laurowy i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka, o 10-15 protokół.Doprawić solą i pieprzem, wymieszać ze śmietaną i natką pietruszki i zdjąć z ognia.
Podawać udekorowane ziarnistą musztardą.