Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami
Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 107 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś liście estragonu, cebulę, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami, Zupa z cukinii z ziołami, oraz Kremowa Zupa Marchewkowa Z Ziołami.
Instrukcje
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek mielony; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać cukinię, bulion, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 25 minut lub aż cukinia jest bardzo delikatna.
Połowę mieszanki cukinii umieścić w blenderze; przykryć szczelnie i proces do gładkiej.
Wlej puree z cukinii do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną cukinii.
Na patelni umieścić puree z cukinii. Gotować na małym ogniu 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Trzymaj ciepło.
Kromki chleba umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Płaszcz chleb z gotowania sprayu.
Piec w 400 przez 5 minut lub do tosty. Natrzeć chleb pokrojonymi bokami ząbka czosnku.
W małej misce umieścić natkę pietruszki, estragon i szczypiorek.
Połącz 1 1/2 łyżeczki oleju, sok, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Wlać mieszaninę pietruszki; dobrze wrzucić.
Łyżka 1 szklanka zupy do każdej z 8 misek. Natkę pietruszki podzielić równomiernie na kromki chleba tostowego. Top każdej porcji z 2 kromki chleba.