Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 107 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś liście estragonu, cebulę, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami, Zupa z cukinii z ziołami, oraz Kremowa Zupa Marchewkowa Z Ziołami.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę i czosnek mielony; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Mielony
Cebula
3
Dodać cukinię, bulion, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 25 minut lub aż cukinia jest bardzo delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Pieprz
Bulion
Sól
4
Odstawić 5 minut.
5
Połowę mieszanki cukinii umieścić w blenderze; przykryć szczelnie i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlej puree z cukinii do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną cukinii.