Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami

Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami
Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 107 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś liście estragonu, cebulę, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako zupa w rozsądnej cenie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kremowa zupa z cukinii z mieszanymi ziołami, Zupa z cukinii z ziołami, oraz Kremowa Zupa Marchewkowa Z Ziołami.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę i czosnek mielony; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
CebulaCebula
3
Dodać cukinię, bulion, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 25 minut lub aż cukinia jest bardzo delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
PieprzPieprz
BulionBulion
SólSól
4
Odstawić 5 minut.
5
Połowę mieszanki cukinii umieścić w blenderze; przykryć szczelnie i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Wlej puree z cukinii do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Na patelni umieścić puree z cukinii. Gotować na małym ogniu 5 minut lub aż do całkowitego ogrzania. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Kromki chleba umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Płaszcz chleb z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Piec w 400 przez 5 minut lub do tosty. Natrzeć chleb pokrojonymi bokami ząbka czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
ChlebChleb
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
W małej misce umieścić natkę pietruszki, estragon i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Połącz 1 1/2 łyżeczki oleju, sok, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
13
Wlać mieszaninę pietruszki; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
14
Łyżka 1 szklanka zupy do każdej z 8 misek. Natkę pietruszki podzielić równomiernie na kromki chleba tostowego. Top każdej porcji z 2 kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn