Kremowa zupa z cukinii i bazylii

Kremowa zupa z cukinii i bazylii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy z cukinii i bazylii. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulę vidalian, orzechy nerkowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Zupa Z Cukinii Bazyliowej, Kremowa zupa z cukinii z bazylią, oraz Bezmięsny poniedziałek: kremowy pieczony pomidor bazylia zupa z kluskami z cukinii z frytkami z jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę. Wymieszać posiekaną cukinię, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aż cukinia będzie miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Wlać do blendera (w 2 partiach, jeśli to konieczne) uważając, aby uniknąć oparzeń, nie napełniając blendera więcej niż w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać bazylii, orzechy nerkowca, i drożdże odżywcze i zmiksować na gładką. Powrót zupy do garnka, doprawić solą i pieprzem do smaku, i zachować ciepło. Pozostałą cukinię rozdrobnić krajalnicą spiralną, mandoliną lub tarką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Wlać zupę do miseczek i posypać startą cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn