Kremowa zupa z cukinii i bazylii

Kremowa zupa z cukinii i bazylii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy z cukinii i bazylii. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulę vidalian, orzechy nerkowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Zupa Z Cukinii Bazyliowej, Kremowa zupa z cukinii z bazylią, oraz Bezmięsny poniedziałek: kremowy pieczony pomidor bazylia zupa z kluskami z cukinii z frytkami z jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę. Wymieszać posiekaną cukinię, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aż cukinia będzie miękka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3
Wlać do blendera (w 2 partiach, jeśli to konieczne) uważając, aby uniknąć oparzeń, nie napełniając blendera więcej niż w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać bazylii, orzechy nerkowca, i drożdże odżywcze i zmiksować na gładką. Powrót zupy do garnka, doprawić solą i pieprzem do smaku, i zachować ciepło. Pozostałą cukinię rozdrobnić krajalnicą spiralną, mandoliną lub tarką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Wlać zupę do miseczek i posypać startą cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn