Kremowa zupa z cukinii i bazylii

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj kremowej zupy z cukinii i bazylii. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulę vidalian, orzechy nerkowca i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Zupa Z Cukinii Bazyliowej, Kremowa zupa z cukinii z bazylią, oraz Bezmięsny poniedziałek: kremowy pieczony pomidor bazylia zupa z kluskami z cukinii z frytkami z jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę. Wymieszać posiekaną cukinię, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 5 minut.
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aż cukinia będzie miękka, o 15 protokół.
Wlać do blendera (w 2 partiach, jeśli to konieczne) uważając, aby uniknąć oparzeń, nie napełniając blendera więcej niż w połowie.
Dodać bazylii, orzechy nerkowca, i drożdże odżywcze i zmiksować na gładką. Powrót zupy do garnka, doprawić solą i pieprzem do smaku, i zachować ciepło. Pozostałą cukinię rozdrobnić krajalnicą spiralną, mandoliną lub tarką.
Wlać zupę do miseczek i posypać startą cukinią.