Kremowa zupa z ciecierzycy z pieczoną papryką
Kremowa zupa z ciecierzycy z pieczoną papryką to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 497 kalorii, 23G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka szpinaku, kiełbasy, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Ciecierzycy Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Kremowa Zupa Z Ciecierzycy Z Chrupiącym Chorizo, oraz Zupa z pieczonego kopru włoskiego, pomidora i ciecierzycy.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać oliwę do połysku.
Dodaj kielbasa, cebula, czosnek, pieczona papryka i pokruszony czerwony pieprz i gotować na dużym ogniu, często mieszając, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Dodać bulion, ciecierzycę i mrożony szpinak i dusić na umiarkowanym ogniu, aż szpinak jest rozmrożony, o 5 protokół.
Tymczasem, gotować makaron w małym garnku z osolonej wody, aż ledwo al dente, o 6 protokół; odcedzić.
Dodać makaron do zupy i wymieszać z hummusem. Dusić, aż makaron jest al dente. Zupę z ciecierzycy przyprawiamy solą i pieprzem i podajemy.