Kremowa Zupa Szpinakowa
Kremowa zupa szpinakowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru zupy. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Ten przepis służy 5. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 155 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, sól i pieprz, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa szpinakowa bez śmietany kremowa Bazyliowa {czyli zupa Lifechanging}, Kremowa zupa szpinakowa, oraz Kremowa zupa szpinakowa.
Instrukcje
Umieść szpinak, wodę, bulion, cebulę i czosnek w proszku w dużym garnku na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż szpinak będzie miękki. W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu i ubić mąkę na gładką masę. Gotować przez 2 minuty. Powoli wymieszać na pół i pół; wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać pół na pół do szpinaku i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.