Kremowa Zupa Pomidorowo-Balsamiczna

Kremowa Zupa pomidorowo-balsamiczna może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 176 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, mniej sodu bulionu wołowego, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest dobre. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Pomidorowo-Balsamiczna, Tilapia z balsamicznym brązowym masłem i kremowym Farfalle z boczkiem, pomidorem i groszkiem, oraz Jagodowo-Balsamiczna Zupa Pomidorowa.
Instrukcje
Połącz 1/2 szklanki bulionu, cukru, octu i sosu sojowego w małej misce.
Umieść cebulę, czosnek i pomidory na patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Wlać mieszaninę bulionu na mieszaninę pomidorową.
Piec w 500 przez 50 minut lub aż warzywa są lekko rumiane.
Umieścić mieszaninę pomidorów w blenderze.
Dodać pozostałe 1/2 bulionu szklanki i pół na pół, i proces, aż będzie gładka. Przecedzić mieszaninę przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
W razie potrzeby udekoruj pękniętym czarnym pieprzem.