Kremowa Zupa Pomidorowa
Kremowa zupa pomidorowa może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 138 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rosołu z kurczaka, drobne pomidory Hunta, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Pomidorowa, Kremowa Zupa Pomidorowa, oraz Kremowa Zupa Pomidorowa.
Instrukcje
Hands On: 25 minut Total: 25 minut Melt Fleischmann ' s W średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować 2 do 3 minut, lub aż cebula zmięknie, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pomidory, bulion, pastę pomidorową i sól; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 5 do 10 minut, lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu. Powoli dodać około 1/2 szklanki mieszanki pomidorowej do śmietany; dobrze wymieszać. Stopniowo mieszaj mieszaninę śmietany do rondla.
Wlać do blendera lub pojemnika na Robot kuchenny i w razie potrzeby pracować partiami; przykryć. Pulsuj kilka razy, a następnie mieszaj, aż będzie gładka.
Każdą porcję udekorować śmietaną lub bazylią.