Kremowa Zupa Pieczarkowa Z Kurkami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowej zupy z pieczarkami Kurkowymi. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 737 kalorii, 19g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 15,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz liście laurowe, mąkę, grzyby kurkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 177 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Zupa Pieczarkowa Z Kurkami, Risotto Z Pieczarkami Kurkowymi, oraz Indyk pieczony z solanką jałowcową z sosem pieczarkowym kurkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić 1/2 szklanki pieczarek do dekoracji.
W średnim rondlu umieść obcinanie grzybów.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do sub-dusić i zachować ciepło.
2 łyżki masła rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać szalotki i czosnek i gotować, mieszając często, aż bardzo miękkie, ale nie rumiane, o 8 protokół.
Dodać grzyby (z wyjątkiem lub udekorować) do garnka i gotować, często mieszając, aż nadmiar płynu odparuje i grzyby zaczynają skwierczeć, około 10 minut.
Dodać mąkę i wymieszać, aby włączyć. Gotować przez 30 sekund.
Dodaj sherry lub białe wino i gotuj, ciągle mieszając i skrobając dno patelni, aż będzie gęsta i syropowata, około 1 minuty.
Na zupę przykryć drobną siateczką sitko i wlać przez nią bulion z grzybami. Wyrzucić resztki grzybów.
Dodaj liście laurowe i gałązki tymianku. Przynieś zupę na wolnym ogniu i dostosuj ciepło, aby utrzymać gołą bańkę.
Niech gotować na wolnym ogniu przez 30 protokół.
Wyrzucić liście laurowe i tymianek i przelać zupę do blendera. Zamknij blender i blend, zaczynając na niskiej prędkości i powoli coraz szybciej. Gdy blender jest na pełnej prędkości, dodać cztery łyżki masła, 1 łyżka na raz, aż w pełni włączone. Kontynuuj mieszanie, aż będzie całkowicie gładkie. Wypłukać garnek i wlać do niego zupę przez sitko chinois lub drobnoziarniste. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Aby służyć, rozgrzać olej w średnim rondlu na dużym ogniu do lekkiego palenia.
Dodać zarezerwowane grzyby i gotować, podrzucając stale, aż rumiane, o 2 protokół.
Dodać mielone szalotki i gałązki tymianku i wrzucić, aż pachnące, o 15 sekund.
Dodać 2 łyżki wody i pozostałą łyżkę masła.
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.
Zupa z kadzi w ciepłych miseczkach i wierzch z podsmażoną mieszanką grzybową.