Kremowa Zupa Ogórkowa
Kremowa zupa ogórkowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, ozdoby: śliwkowe migdały, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grecki jogurt można śledzić to danie główne z Greckie Ciastka Jogurtowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Ogórkowa, Schłodzona Kremowa Zupa Ogórkowa, oraz Kremowa Schłodzona Zupa Ogórkowo-Awokado.
Instrukcje
Bulion z kurczaka, zielona cebula, ocet, sól,pieprz i połowa posiekanych ogórków w maszynce do jedzenia, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Dodaj jogurt i pulsuj do wymieszania.
Wlać do dużej miski; wymieszać z pozostałymi posiekanymi ogórkami. Przykryć i schłodzić od 4 do 24 godzin. Tuż przed podaniem doprawić solą do smaku.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Zwykły jogurt o niskiej zawartości tłuszczu może być zastąpiony. Zmniejszyć bulion z kurczaka do 1/2 szklanki.