Kremowa zupa jęczmienna z pieczarkami wołowymi w powolnej kuchence

Kremowa zupa jęczmienna z pieczarkami wołowymi w powolnej kuchence
Kremowa zupa jęczmienna z pieczarkami wołowymi w powolnej kuchence jest bezmleczne zupa. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz mielony pieprz, grzyby shiitake, nasiona selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zdrowe warzywa wołowe i grzybowe zupa jęczmienna do powolnej kuchenki, Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa (Wolnowar) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż kruchy, równomiernie rumiane, i nie Różowy, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść wołowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Umieść grzyby shiitake w robocie kuchennym i kilka razy pulsuj, aby pokroić grzyby na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Wymieszaj grzyby shiitake, bulion wołowy, jęczmień, słodką cebulę, czosnek, czarny pieprz, sól, nasiona selera i pietruszkę z mieloną wołowiną w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Nasiona SeleraNasiona Selera
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Słodka CebulaSłodka Cebula
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
JęczmieńJęczmień
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Gotować na niskim poziomie przez 5 godzin.
6
Wymieszać śmietanę i fasolkę szparagową do zupy i gotować 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn