Kremowa zupa gruszkowo-Pasternakowa
Kremowa Gruszka i pasternak zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka marchew, jogurt beztłuszczowy, pasternak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Pasternakowo-Gruszkowa, Zupa gruszkowa, pistacjowa i Pasternakowa, oraz Pieczona zupa Pasternakowo-gruszkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pasternak i marchew obrać.
Pokroić na kawałki 1/2 cala.
W 4-do 5-quart patelni, połączyć pasternak, marchew i 4 szklanki bulionu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, 15 do 20 protokół.
Tymczasem obrać i rdzeń gruszki.
Pokroić na 1-calowe kawałki.
Dodać do patelni i mieszać do gorąca, o 2 protokół.
Za pomocą łyżki z rowkiem przełożyć marchew, pasternak i gruszki, partiami, jeśli to konieczne, do blendera lub robota kuchennego. Wirować, aż będzie gładka, dodając wystarczającą ilość płynu do gotowania, aby łatwo oczyścić. Powrót do patelni z płynem do gotowania i mieszać aż do gotowania na parze. W razie potrzeby dodać więcej bulionu do cienkiej do pożądanej konsystencji.
Dekoruj crme frache i szczypiorkiem.
Dodać sól i pieprz do smaku.