Kremowa zupa Bell Pepper ' n ' Tomato

Kremowa zupa z papryki i pomidorów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 15g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pikantny pomidorowy sos do makaronu mix, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Letnia Zupa pomidorowo-paprykowa, Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Letnia Zupa Pomidorowo-Paprykowa.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć 2 minuty lub aż lekko złoty. Zmiksować pokruszone pomidory i kolejne 4 składniki; gotować, od czasu do czasu mieszając, na średnim ogniu 30 minut.
Wyjąć z ognia i ostudzić 10 minut.
Mieszanka procesowa, w małych partiach, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Powrót mieszaniny do holenderskiego pieca.
Wymieszać w pół i pół, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, na małym ogniu, aż do dokładnie ogrzanego; wymieszać zmieloną czerwoną paprykę.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy mieszanki sosów z pikantnych sosów pomidorowych Spice Islands.