Kremowa szynka i Por Gratin może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 394 kalorie, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wino, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowa Zapiekanka Z Pora, Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A, oraz Tarka Porowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni doprowadzić wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać pory, wino, liść laurowy i dużą szczyptę soli i dusić na umiarkowanym ogniu, aż pory będą miękkie, o 25 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pory na talerz, utrzymując je w stanie nienaruszonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Dodaj śmietanę i szalotkę do płynu do gotowania i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/4 filiżanki, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Pomidory Słoneczne Nie
4
Dodać sok z cytryny i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
5
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Ułóż pory, pokrój bok do góry, a szynkę w dużym naczyniu z tarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Na pory i szynkę polać równomiernie sosem śmietanowym. W małej misce, połączyć pistacje i roztopione masło i rozsypać na porach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Piec w górnej trzeciej części piekarnika przez około 8 minut, lub do złotego koloru na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Make Ahead: przepis można przygotować w Kroku 1 i schłodzić przez noc.
2
Rekomendacja wina: słona szynka i onionowe pory pięknie stoją na słodkości
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Sauternes, a sos śmietankowy i słodka pistacjowa skorupa podkreślają bogatą konsystencję wina. Spróbuj Chteau de Rayne Vigneau z 1990 lub Chteau de Malle z 1990.