Kremowa Zapiekanka Z Peklowanej Wołowiny

Kremowa Zapiekanka Z Peklowanej Wołowiny
Kremowa zapiekanka z peklowanej wołowiny wymaga około 1 godzina od początku do końca. To danie główne ma 318 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,22 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś peklowaną wołowinę, ser cheddar, makaron w skorupkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zapiekanka Z Peklowanej Wołowiny, Zapiekanka Z Peklowanej Wołowiny, oraz Kremowy Peklowany Piec Wołowy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia. Wrzucić kostki chleba z masłem; posypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 30 minut. Przykryj i piecz 15 minut dłużej lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Odstaw na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn