Kremowa zapiekanka z makaronem z tuńczykiem to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz groszek, tunan w wodzie, makaron jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać krakersy ritz można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Kremowa Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Kremowa Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Kremowa Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pierwsze 5 składników W 1-1 / 2-qt. zapiekanka; okładka.
3
Piec 20 min. W międzyczasie wymieszaj okruchy krakersów i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wymieszaj zapiekankę; wierzch z okruchami.
5
Piec, nieosłonięty, 5 min. lub aż polewa będzie złotobrązowa.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.