Kremowa Waniliowo-Malinowa Pavlova
Kremowa waniliowo-malinowa jest bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 115 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, maliny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Świeży Twarog Malinowy & Wanilia Bita Śmietana Pavlova, Malina Boccone Dolce (czekolada i Malina Pavlova), oraz Vanilla Bean Pavlova dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 93°.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego w średniej misce z mikserem na dużej prędkości 5 min. lub do miękkich pików.
Dodać cukier granulowany, 1 łyżka. w czasie, bicie aż sztywne szczyty tworzą.
Rozłóż na 10-calowe koło na pergaminie pokryte blachy do pieczenia, wcięcia centrum lekko.
Piec 1-1 / 2 godzin. Całkowicie fajne.
W międzyczasie ubij pudding i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce 15 min.
Umieścić bezę na talerzu tuż przed podaniem; wypełnić środek mieszanką budyniową. Wierzch z jagodami; posypać cukrem pudrem.