Kremowa tarta Limonkowa z kruchą skórką

Kremowa tarta Limonkowa z kruchą skórką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kremowej tarty z limonką z kruchą skórką. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 401 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta cytrusowa z kruchą skórką, Tarta rabarbarowa z kruchą skórką, oraz Tarta Cytrynowa Z Kruchą Skórką.

Instrukcje

1
Przygotować skorupę: w misce robota kuchennego mąki impulsowej, cukierników cukru i soli, aż dobrze połączone i jednolite w konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać masło i żółtko jaj pulsujące jeszcze kilka razy, aż mieszanina będzie krucha i gruba. Uformuj ciasto na krążek o średnicy 3/4 cala, zawiń w folię i schłodź co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Schłodzone ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Użyj lekko mąki wałka do ciasta, aby rozwałkować ciasto na około 12-calową rundę. Ostrożnie przełożyć ciasto na 10-calową patelnię z wyjmowanym dnem. Przyciąć krawędzie starannie. Chill co najmniej 30 minutes.In w międzyczasie umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. Linia schłodzonej skorupy z pergaminem i wypełnić ciężarami ciasto, surowy ryż, lub suszona fasola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Piec na środkowej półce, aż brzeg będzie bladozłoty, około 20 minut. Ostrożnie usuń pergamin i ciężary. Kontynuuj pieczenie kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni na stojaku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F. przygotuj nadzienie: w dużej misce użyj trzepaczki, aby ubić 6 jajek, aż będą dobrze włączone i spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj śmietanę, cukier granulowany, skórkę z limonki i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Trzepaczka aż tylko połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Ułożyć skorupę tarty na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Wlać trzy czwarte mieszanki napełniającej do skorupy. Ostrożnie przenieś tartę i blachę do środkowego stojaka piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Pozostałe nadzienie wlać do skorupki. Możesz nie używać wszystkiego.
12
Piec tarta aż ledwo ustawić, ale nadal chwieje się w środku, o 40 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wyjąć z piekarnika i pozostawić tartę do całkowitego ostygnięcia w patelni na stelażu, a następnie schłodzić, przykryć, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny. Doprowadzić do temperatury pokojowej, aby służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
14
Dekoruj plastrami limonki, opcjonalnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn