Kremowa tarta Limonkowa z kruchą skórką

Kremowa tarta Limonkowa z kruchą skórką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kremowej tarty z limonką z kruchą skórką. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 401 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta cytrusowa z kruchą skórką, Tarta rabarbarowa z kruchą skórką, oraz Tarta Cytrynowa Z Kruchą Skórką.

Instrukcje

1
Przygotować skorupę: w misce robota kuchennego mąki impulsowej, cukierników cukru i soli, aż dobrze połączone i jednolite w konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać masło i żółtko jaj pulsujące jeszcze kilka razy, aż mieszanina będzie krucha i gruba. Uformuj ciasto na krążek o średnicy 3/4 cala, zawiń w folię i schłodź co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Schłodzone ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Użyj lekko mąki wałka do ciasta, aby rozwałkować ciasto na około 12-calową rundę. Ostrożnie przełożyć ciasto na 10-calową patelnię z wyjmowanym dnem. Przyciąć krawędzie starannie. Chill co najmniej 30 minutes.In w międzyczasie umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. Linia schłodzonej skorupy z pergaminem i wypełnić ciężarami ciasto, surowy ryż, lub suszona fasola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec na środkowej półce, aż brzeg będzie bladozłoty, około 20 minut. Ostrożnie usuń pergamin i ciężary. Kontynuuj pieczenie kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni na stojaku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F. przygotuj nadzienie: w dużej misce użyj trzepaczki, aby ubić 6 jajek, aż będą dobrze włączone i spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj śmietanę, cukier granulowany, skórkę z limonki i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
8
Trzepaczka aż tylko połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Ułożyć skorupę tarty na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Wlać trzy czwarte mieszanki napełniającej do skorupy. Ostrożnie przenieś tartę i blachę do środkowego stojaka piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Pozostałe nadzienie wlać do skorupki. Możesz nie używać wszystkiego.
12
Piec tarta aż ledwo ustawić, ale nadal chwieje się w środku, o 40 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Wyjąć z piekarnika i pozostawić tartę do całkowitego ostygnięcia w patelni na stelażu, a następnie schłodzić, przykryć, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny. Doprowadzić do temperatury pokojowej, aby służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
14
Dekoruj plastrami limonki, opcjonalnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn