Kremowa tarta Limonkowa z kruchą skórką

Kremowa tarta Limonkowa z kruchą skórką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kremowej tarty z limonką z kruchą skórką. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 401 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta cytrusowa z kruchą skórką, Tarta rabarbarowa z kruchą skórką, oraz Tarta Cytrynowa Z Kruchą Skórką.

Instrukcje

1
Przygotować skorupę: w misce robota kuchennego mąki impulsowej, cukierników cukru i soli, aż dobrze połączone i jednolite w konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać masło i żółtko jaj pulsujące jeszcze kilka razy, aż mieszanina będzie krucha i gruba. Uformuj ciasto na krążek o średnicy 3/4 cala, zawiń w folię i schłodź co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Schłodzone ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Użyj lekko mąki wałka do ciasta, aby rozwałkować ciasto na około 12-calową rundę. Ostrożnie przełożyć ciasto na 10-calową patelnię z wyjmowanym dnem. Przyciąć krawędzie starannie. Chill co najmniej 30 minutes.In w międzyczasie umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F. Linia schłodzonej skorupy z pergaminem i wypełnić ciężarami ciasto, surowy ryż, lub suszona fasola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Piec na środkowej półce, aż brzeg będzie bladozłoty, około 20 minut. Ostrożnie usuń pergamin i ciężary. Kontynuuj pieczenie kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelni na stojaku. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 stopni F. przygotuj nadzienie: w dużej misce użyj trzepaczki, aby ubić 6 jajek, aż będą dobrze włączone i spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj śmietanę, cukier granulowany, skórkę z limonki i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
8
Trzepaczka aż tylko połączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Ułożyć skorupę tarty na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Wlać trzy czwarte mieszanki napełniającej do skorupy. Ostrożnie przenieś tartę i blachę do środkowego stojaka piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Pozostałe nadzienie wlać do skorupki. Możesz nie używać wszystkiego.
12
Piec tarta aż ledwo ustawić, ale nadal chwieje się w środku, o 40 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
13
Wyjąć z piekarnika i pozostawić tartę do całkowitego ostygnięcia w patelni na stelażu, a następnie schłodzić, przykryć, aż ostygnie, co najmniej 2 godziny. Doprowadzić do temperatury pokojowej, aby służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
14
Dekoruj plastrami limonki, opcjonalnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek LimonkiPlasterek Limonki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn