Kremowe smażone konfetti kukurydza jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, cukier, ser śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażona Kukurydza Confetti, Kremowe konfetti kukurydziane z boczkiem, oraz Kremowe konfetti kukurydziane z boczkiem.
Instrukcje
1
Ugotować posiekany boczek na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 łyżki kapieli na patelni. Odstaw boczek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Smażyć kukurydzę, cebula, i papryka w gorących kapiących na patelni na średnim ogniu 6 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać serek śmietankowy i pół na pół, mieszając, aż topi się serek śmietankowy. Wymieszać z cukrem, solą i pieprzem. Top z boczkiem.