Kremowa Sałatka ziemniaczana z grillowanymi szalotkami

Kremowa Sałatka ziemniaczana z grillowanymi szalotkami
Kremowa Sałatka ziemniaczana z grillowanymi szalotkami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 18 minut. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, pikantna musztarda brązowa, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Kremowa Sałatka Ziemniaczana Z Grilla, Kremowa pieczona Polenta z ziołami, szalotki i sałatka z prażonego ziemniaka, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Selerem I Szalotkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ziemniaki i gotować przez 8 protokół lub do lekko miękki. Odcedź, umieść w dużej misce i pozostaw do ostygnięcia, aż lekko się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Podczas gotowania ziemniaków, Ustaw grill lub patelnię grillową do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Umieść szalotki na gorącym naoliwionym grillu i gotuj przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przełożyć na deskę do krojenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Do miski z ziemniakami dodać majonez, śmietanę, musztardę, czosnek, sól i pieprz i delikatnie wymieszać, aż dobrze wymieszane i ziemniaki są pokryte. Pokrój grillowane szalotki i wymieszaj z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 2 dni.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn