Kremowa Sałatka ziemniaczana to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 19g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, musztardę, jajka na twardo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Sałatka Ziemniaczana, Kremowa Sałatka Ziemniaczana, oraz Kremowa Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w rondlu 3-ćwiartkowym; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować pod przykryciem 25 do 30 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
3
Ziemniaki pokroić w plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
Wymieszać majonez, ocet, musztardę, sól i pieprz w dużej szklance lub plastikowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Majonez
Musztarda
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać ziemniaki, seler i cebulę; wrzucić. Wymieszać z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Seler
Cebula
Jajko
6
Posypać papryką. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aby wymieszać smaki i schłodzić. Przechowywać w lodówce.