Kremowa Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Kremowa Sałatka z pieczonych ziemniaków może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 31 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 434 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ocet jabłkowy, cukier, olej z pestek winogron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Sałatka Pieczona-Ziemniaczana, Sałatka z pieczonych ziemniaków z kremowym Dijon Vinaigrette, oraz Kremowy dip z ziemniaków i pieczonej czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 425ºF.
Ziemniaki i marchew wyłożyć na blachę do pieczenia i wymieszać z oliwą i solą. Po dokładnym pokryciu rozprowadź je – najlepiej, jeśli nie dotykają się nawzajem-na chwilę oddechu.Pieczeń przez 35 do 45 minut, obracając je o połowie drogi, lub aż będą miękkie i tylko lekko złoty. Zauważ, że mogą nie brązowieć tak łatwo podczas wysokiej wilgotności.
Niech ziemniaki ostygną przez 15 minut.Podczas gotowania ziemniaków, ubić razem majonez, napój z mleka kokosowego, musztarda, koperek, ocet, sól, pieprz, i cukier w małej misce, aż będzie gładka.
Ubić seler i cebulę.Gdy ziemniaki i marchew ostygną, połącz je z dressingiem w dużej misce, aż zostaną dokładnie pokryte. Ciesz się ciepłem lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do jedzenia. Smaki będą stopić się trochę z pewnym czasie odpoczynku.