Kremowa Sałatka koktajlowa z kraba na czosnkowym Crostini
Kremowa Sałatka koktajlowa z kraba na Crostini przetartym czosnkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Mieszanka soku z cytryny, cebula, musztarda dijon, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sałatka ze świeżych pomidorów bazylia z czosnkiem Crostini, Sałatka Cezar flanka stek hamburgery z czosnkiem Crostini, oraz Kremowa Sałatka Krabowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kromki chleba na dużej blasze do pieczenia.
Piec w 400 przez 10 minut lub do chrupkości. Lekko schłodzić. Lekko pocierać 1 stronę każdego kromki chleba z wyciętych stron czosnku. Odrzuć czosnek.
Połączyć cebulę, seler, papryka, i kraba w misce.
Natkę pietruszki połączyć z pozostałymi składnikami. Łyżka nad mieszaniną kraba, i wrzucić delikatnie. Każdą kromkę chleba wymieszać z 1 łyżką mieszanki krabów.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.