Kremowa Sałatka ziemniaczana z grillowanymi szalotkami
Kremowa Sałatka ziemniaczana z grillowanymi szalotkami to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 18 minut. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szalotki, pikantna musztarda brązowa, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Kremowa Sałatka Ziemniaczana Z Grilla, Kremowa pieczona Polenta z ziołami, szalotki i sałatka z prażonego ziemniaka, oraz Sałatka Ziemniaczana Z Selerem I Szalotkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować przez 8 protokół lub do lekko miękki. Odcedź, umieść w dużej misce i pozostaw do ostygnięcia, aż lekko się ogrzeje.
Podczas gotowania ziemniaków, Ustaw grill lub patelnię grillową do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Umieść szalotki na gorącym naoliwionym grillu i gotuj przez 4 minuty.
Przełożyć na deskę do krojenia i odstawić.
Do miski z ziemniakami dodać majonez, śmietanę, musztardę, czosnek, sól i pieprz i delikatnie wymieszać, aż dobrze wymieszane i ziemniaki są pokryte. Pokrój grillowane szalotki i wymieszaj z ziemniakami.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 2 dni.