Kremowa ryba z małżami i krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 57g białka, oraz 103g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Linguine Z Małż I Krewetek, Placki rybne z wędzonym łososiem, krewetkami i koperkiem, oraz Kremowy makaron z pieczarkami i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Uwaga najpierw zrobić sos i pozostawić na ogniu, ponieważ czas gotowania filetów rybnych jest bardzo quick.In na patelni rozgrzej trochę oleju i lekko ugotuj czosnek, nie chcesz go spalić, dodaj zieloną cebulę i gotuj przez około 30 sekund do 1 minuty.Gotuj, gotuj na parze lub w kuchence mikrofalowej marchew i fasolę do miękkości, Ustaw na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Cały Imbir, Rozgnieciony
Słonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rozgrzać mleko na patelni, dodać oba zapasy. Zmiksować mąkę kukurydzianą z niewielką ilością wody i dodać połowę mieszanki mieszając, aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj śmietanę, sok z cytryny, białe wino, śmietanę i musztardę, zamieszaj do końca.razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Piersi Bażanta Jeśli)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4
Dodajemy sery i mieszamy aż się stopią, dodajemy mieszankę czosnku cebulowego i koperek. Jeśli konsystencja sosu nie jest ciekła jak bulion, nie dodawaj pozostałej mąki kukurydzianej. Jeśli trzeba zagęścić trochę więcej, aby uczynić go bardziej sosem, to jest, gdzie można dodać pozostałą mąkę kukurydzianą. Dodaję trochę na raz, aż do pożądanej konsystencji. (Nie wiem dlaczego, ale czasami potrzebuję całej mąki kukurydzianej, a innym razem to, co dodaję na początku, wystarczy.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
5
Dodaj marchew, fasolę, mięso małży i krewetki. Pozostaw na małym ogniu podczas gotowania ryby, od czasu do czasu mieszaj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Pudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatki (opcjonalnie)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wlać trochę oleju na patelnię i podgrzać. Pat ryby po obu stronach lekko z mąką, umieścić filet na patelni (patelnia powinna być na tyle gorąca, że ryba skwierczy po dodaniu, od razu włączyć ogień na średnim ogniu) gotować, bez poruszania ryby, aż krawędzie filetów są nieprzezroczyste, a DNA są złotobrązowe, 3 do 4 minut.Podgrzać sos, aby był przyjemny i gorący po podaniu. Odwróć rybę i gotuj ponownie bez przesuwania ryby, 3-4 minuty. Jest to dla grubych filetów, dla cienkich będzie to tylko 2-3 minuty a side.To podawać w dużej misce ułożyć kopiec ziemniaków zacieru, na wierzch ułożyć filet i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukierki Ratujące życie
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.