Kremowa ryba z małżami i krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 57g białka, oraz 103g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Linguine Z Małż I Krewetek, Placki rybne z wędzonym łososiem, krewetkami i koperkiem, oraz Kremowy makaron z pieczarkami i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Uwaga najpierw zrobić sos i pozostawić na ogniu, ponieważ czas gotowania filetów rybnych jest bardzo quick.In na patelni rozgrzej trochę oleju i lekko ugotuj czosnek, nie chcesz go spalić, dodaj zieloną cebulę i gotuj przez około 30 sekund do 1 minuty.Gotuj, gotuj na parze lub w kuchence mikrofalowej marchew i fasolę do miękkości, Ustaw na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Rozgrzać mleko na patelni, dodać oba zapasy. Zmiksować mąkę kukurydzianą z niewielką ilością wody i dodać połowę mieszanki mieszając, aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj śmietanę, sok z cytryny, białe wino, śmietanę i musztardę, zamieszaj do końca.razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Piersi Bażanta Jeśli)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Pomidory Słoneczne Nie
4
Dodajemy sery i mieszamy aż się stopią, dodajemy mieszankę czosnku cebulowego i koperek. Jeśli konsystencja sosu nie jest ciekła jak bulion, nie dodawaj pozostałej mąki kukurydzianej. Jeśli trzeba zagęścić trochę więcej, aby uczynić go bardziej sosem, to jest, gdzie można dodać pozostałą mąkę kukurydzianą. Dodaję trochę na raz, aż do pożądanej konsystencji. (Nie wiem dlaczego, ale czasami potrzebuję całej mąki kukurydzianej, a innym razem to, co dodaję na początku, wystarczy.).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
5
Dodaj marchew, fasolę, mięso małży i krewetki. Pozostaw na małym ogniu podczas gotowania ryby, od czasu do czasu mieszaj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Pudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wlać trochę oleju na patelnię i podgrzać. Pat ryby po obu stronach lekko z mąką, umieścić filet na patelni (patelnia powinna być na tyle gorąca, że ryba skwierczy po dodaniu, od razu włączyć ogień na średnim ogniu) gotować, bez poruszania ryby, aż krawędzie filetów są nieprzezroczyste, a DNA są złotobrązowe, 3 do 4 minut.Podgrzać sos, aby był przyjemny i gorący po podaniu. Odwróć rybę i gotuj ponownie bez przesuwania ryby, 3-4 minuty. Jest to dla grubych filetów, dla cienkich będzie to tylko 2-3 minuty a side.To podawać w dużej misce ułożyć kopiec ziemniaków zacieru, na wierzch ułożyć filet i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.