Kremowa Ryba Z Małżami I Krewetkami

Kremowa Ryba Z Małżami I Krewetkami
Kremowa ryba z małżami i krewetkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $8.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 1413 kalorii, 57g białka, oraz 103g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Linguine Z Małż I Krewetek, Placki rybne z wędzonym łososiem, krewetkami i koperkiem, oraz Kremowy makaron z pieczarkami i krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uwaga najpierw zrobić sos i pozostawić na ogniu, ponieważ czas gotowania filetów rybnych jest bardzo quick.In na patelni rozgrzej trochę oleju i lekko ugotuj czosnek, nie chcesz go spalić, dodaj zieloną cebulę i gotuj przez około 30 sekund do 1 minuty.Gotuj, gotuj na parze lub w kuchence mikrofalowej marchew i fasolę do miękkości, Ustaw na jedną stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozgrzać mleko na patelni, dodać oba zapasy. Zmiksować mąkę kukurydzianą z niewielką ilością wody i dodać połowę mieszanki mieszając, aż sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj śmietanę, sok z cytryny, białe wino, śmietanę i musztardę, zamieszaj do końca.razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Dodajemy sery i mieszamy aż się stopią, dodajemy mieszankę czosnku cebulowego i koperek. Jeśli konsystencja sosu nie jest ciekła jak bulion, nie dodawaj pozostałej mąki kukurydzianej. Jeśli trzeba zagęścić trochę więcej, aby uczynić go bardziej sosem, to jest, gdzie można dodać pozostałą mąkę kukurydzianą. Dodaję trochę na raz, aż do pożądanej konsystencji. (Nie wiem dlaczego, ale czasami potrzebuję całej mąki kukurydzianej, a innym razem to, co dodaję na początku, wystarczy.).
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5
Dodaj marchew, fasolę, mięso małży i krewetki. Pozostaw na małym ogniu podczas gotowania ryby, od czasu do czasu mieszaj sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Wlać trochę oleju na patelnię i podgrzać. Pat ryby po obu stronach lekko z mąką, umieścić filet na patelni (patelnia powinna być na tyle gorąca, że ryba skwierczy po dodaniu, od razu włączyć ogień na średnim ogniu) gotować, bez poruszania ryby, aż krawędzie filetów są nieprzezroczyste, a DNA są złotobrązowe, 3 do 4 minut.Podgrzać sos, aby był przyjemny i gorący po podaniu. Odwróć rybę i gotuj ponownie bez przesuwania ryby, 3-4 minuty. Jest to dla grubych filetów, dla cienkich będzie to tylko 2-3 minuty a side.To podawać w dużej misce ułożyć kopiec ziemniaków zacieru, na wierzch ułożyć filet i polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia70
Magazyn