Kremowa Polenta
Kremowa Polenta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, kaszę kukurydzianą, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowa Polenta, Kremowa Polenta, oraz Kremowa Polenta.
Instrukcje
Spryskaj wkład wolnej kuchenki sprayem do gotowania (dla łatwiejszego czyszczenia)i rozgrzej na wysokiej.
W średnim rondlu dodaj mleko, 1 szklankę pół na pół, 1 łyżkę masła i polentę. Przyprawić solą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając, aby mieszanina nie była grudkowa. Gotować przez 2 do 3 minut.
Wlać mieszaninę do wolnej kuchenki i gotować na wysokim poziomie przez 2 godziny, mieszając raz lub dwa razy na godzinę. Gdy będziesz gotowy do podania, otwórz powolną kuchenkę i ubijaj w pozostałej 1 łyżce masła, pozostałej 1/3 szklanki pół na pół i parmezan.