Kremowa Polenta

Kremowa Polenta

Instrukcje

1
Zdjąć z ognia i ubić na maśle, aż się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Polenta podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Uwaga kucharzy
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1
• Polenta can be made 20 minutes ahead and kept, covered, at room temperature (do not let stand longer, or it will solidify).
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn