Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami

Kremowa pieczona zupa pomidorowa z grillowaną Fontiną-kanapki z grzybami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 96 g tłuszczu, oraz w sumie 1138 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, masło, oliwę z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Kremowa zupa pomidorowa z grillowanymi kanapkami Cheddar-bazylia, Kremowa pomidorowa zupa Bazyliowa z Mini kanapkami z grillowanym serem, oraz Kanapki z grillowanym kurczakiem i pieczoną czerwoną papryką z serem Fontina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Pomidory umieścić w dużym naczyniu do pieczenia i skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i posypać czosnkiem, doprawić solą i pieprzem. Piecz przez 25 do 30 minut, lub aż pomidory będą miękkie.
Podgrzać pozostałą oliwę w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i marchew i gotować, aż cebula są miękkie, o 5 protokół.
Dodać pieczone pomidory, czosnek, i soki, które nagromadziły.
Dodać bulion i świeży tymianek i gotować przez 20 minut.
Umieść śmietanę w małym rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż zmniejszy się o połowę.
Przenieść mieszaninę do blendera i zmiksować, aż będzie gładka, przecedzić do czystego rondla na małym ogniu, dodać zredukowaną śmietanę i gotować przez 5 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute, dodać grzyby i gotować na złoty kolor. Doprawić solą i pieprzem, wymieszać z szałwią.
Posmaruj chleb z 1 strony masłem. Obróć 4 plastry na powierzchni roboczej. Ser podzielić na plasterki, a następnie podzielić grzyby na wierzchu sera. Przykryć pozostałe 4 kromki chleba, masło-side up.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Dodać kanapki i gotować, obracając raz, aż złoty, o 2 protokół na stronę.