Kremowa Patelnia Szpinakowo-Grzybowa Enchiladas
Kremowa patelnia szpinakowo-grzybowa Enchiladas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 293 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dziecko szpinak, śmietana, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kremowe enchilady ze szpinakiem i grzybami, Enchiladas Z Grzybami Szpinakowymi, oraz Enchiladas ze szpinakiem i grzybami.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, chili w proszku, kminek, i grzyby; smażyć 5 protokół.
Dodać szpinak i sól; gotować przez 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie, często mieszając.
Odcedzić; zwrócić mieszankę grzybową na patelnię.
Dodać twarożek; gotować 2 minuty lub aż topi się twarożek, często mieszając.
Umieścić mieszaninę grzybów w misce; odstawić.
Podgrzać 1 szklankę salsy w rondlu na małym ogniu. Pogłębiać obie strony każdej tortilli w ciepłej salsie za pomocą szczypiec i układać tortille na talerzu. Łyżka 1 czubata łyżka mieszanki grzybowej do środka każdej tortilli; złożyć na pół i ułożyć na patelni, nakładając się lekko. Udekorować pozostałą salsą i posypać serem. Wrap uchwyt patelni z folią, i enchiladas broil dla 4 minut lub aż ser topi. Top z kwaśną śmietaną, i udekorować gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.