Kremowa Patelnia Szpinakowo-Grzybowa Enchiladas

Kremowa Patelnia Szpinakowo-Grzybowa Enchiladas
Kremowa patelnia szpinakowo-grzybowa Enchiladas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 293 kalorie, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dziecko szpinak, śmietana, Serek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kremowe enchilady ze szpinakiem i grzybami, Enchiladas Z Grzybami Szpinakowymi, oraz Enchiladas ze szpinakiem i grzybami.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj czosnek, chili w proszku, kminek, i grzyby; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
KminekKminek
4
Dodać szpinak i sól; gotować przez 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
SólSól
5
Odcedzić; zwrócić mieszankę grzybową na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać twarożek; gotować 2 minuty lub aż topi się twarożek, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
7
Umieścić mieszaninę grzybów w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Podgrzać 1 szklankę salsy w rondlu na małym ogniu. Pogłębiać obie strony każdej tortilli w ciepłej salsie za pomocą szczypiec i układać tortille na talerzu. Łyżka 1 czubata łyżka mieszanki grzybowej do środka każdej tortilli; złożyć na pół i ułożyć na patelni, nakładając się lekko. Udekorować pozostałą salsą i posypać serem. Wrap uchwyt patelni z folią, i enchiladas broil dla 4 minut lub aż ser topi. Top z kwaśną śmietaną, i udekorować gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
KolendraKolendra
GrzybyGrzyby
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
SzczypceSzczypce
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn