Kremowa Kukurydza
Kremowa kukurydza to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 118 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, papryka, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to kremowa zupa kukurydziana, jak zrobić kremową zupę kukurydzianą, Kremowa Kukurydza, oraz Kremowa Kukurydza.
Instrukcje
Skrobać kukurydzę z kolb.
Rozgrzać średnią patelnię na średnim ogniu.
Dodać masło i posiekane warzywa i lekko smażyć przez 3 minuty, następnie dodać kukurydzę i doprawić tymiankiem, solą i pieprzem. Gotować 5 minut, a następnie dodać pół na pół. Przykryć i gotować na średnim małym ogniu 10 protokół. Odkryć i wymieszać, a następnie dostosować przyprawy.