Kremowa kapusta Savoy z marchewką

Kremowa kapusta Savoy z marchewką
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal przepisy do pudełka z przepisami, kremowa kapusta włoska z marchewką może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 65 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 54 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz kapustę savoy, gałkę muszkatołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Kapusta Włoska I Rzepa, Risotto Z Kapustą Savoy, oraz Zapiekanka Z Kapusty Sabaudzkiej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zdjąć z kapusty twarde zewnętrzne liście i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2
Przeciąć na pół, a następnie usunąć twardy wewnętrzny rdzeń. Opłucz liście, a następnie rozdrobnij tak drobno, jak to tylko możliwe.
3
Marchew pokroić w cienkie paski lub zetrzeć na ruszcie w maszynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Doprowadzić patelnię wody do wrzenia i dodać kapustę i marchew. Gotować przez 6 minut, aż będzie miękka, a następnie odcedzić. Powrót do gorącej patelni i dodać masło i śmietanę. Doprawić pieprzem i solą, jeśli chcesz, dodaj gałkę muszkatołową i dobrze wymieszaj, aby pokryć. Włóż do naczynia i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn